Home

Tekijänoikeudet opetuksessa

Opettajalla on aina tekijänoikeudet tuottamaansa aineistoon. Yhteinen tuottaminen on tämän päivän keino vastata jatkuvasti muuttuvaan tietoon ja toimintaympäristöön Wordpress.com is tracked by us since April, 2011. Over the time it has been ranked as high as 15 in the world, while most of its traffic comes from USA, where it reached as high as 30 position IPadit opetuksessa - IPadit opettajan työvälineenä by Merja Meriläinen | This newsletter was created with Smore, an online tool for creating beautiful newsletters for educators, nonprofits, businesses and.. Opetusalan tekijänoikeuksia käsittelevän puheenvuoron tausta-aineisto. CC BY-SA 3.0 lisenssi..

Blogit opetuksessa. Ajoittain päivittyvät diasarja blogien hyödyntämisestä etenkin opetuksessa ja ammatillisessa verkoistuitumisessa Viittomakielen opetuksessa on puutteita, selviää Kansallisen koulutuksen arviointikeskuksen Raportin mukaan opettajat olivat hyvin motivoituneita opettamaan viittomakieltä, mutta hyvien..

Tekijänoikeudet opetuksessa - OpeWiki - WIKI - LAB University of

 1. Heidi Eriksson's List: Tekijänoikeudet - Lukioita koskevia sivuja tekijänoikeuksista. Tekijänoikeudet opetuksessa -webinaarit
 2. Projektissa edistetään tekijänoikeuksien merkitystä ammatillisessa opettajankoulutuksessa (opettajaopinnot ja täydennyskoulutus). Projektissa tuotetaan tekijänoikeuksia käsittelevä verkkoaineistosivusto ammatillisten opettajien ja oppilaitosten käyttöön.
 3. Valmistauduimme verkko-opetussessioon tutustumalla opettajien tekijänoikeutta käsittelevään verkkosivustoon ja erityisesti sivuston Kopiokissa-osioon
 4. Lisää tehokkuutta kielenoppimiseen korkeakoulujen vieraskielisessä opetuksessa kielikylvyn periaatteita käyttäen. Kieli, koulutus ja yhteiskunta
 5. 32.95 €. Julkaisu opastaa verkko-opettajaa verkkotehtävien laatimisessa. Se sisältää tiiviit ohjeet eri aloille soveltuvien verkkotehtävien laatimiseen. Mukana on käytännön verkko-opetuksessa..
 6. en ja yhteinen teke
 7. Mobiililaitteet opetuksessa. Tvt:n käyttöä opetuksessa vantaalaisen historian ja yhteiskuntaopin opettajan näkökulmasta

You just clipped your first slide!

Aasia: Vietnamilaista kirjontaa ja kudontaa Tilkutte elämä kanalim parttall - Raumlaisten tilkungokkojien näyttely Halkiotasku 5: Vetoketjutasku TVT käsityön opetuksessa: Pronssivalu seepiakuoreen.. Tampereen yliopisto ja Tampereen ammattikorkeakoulu muodostavat monialaisen Tampereen korkeakouluyhteisön. Tutkimuksen ja opetuksen painopisteitä ovat tekniikka, terveys ja yhteiskunta. Tietokone opetuksessa. Tekijät. T. Kokko, M. Leppävuori ClipArt-kuvat ja tekijänoikeudet

English. Kirjaudu oma.sanasto.fi. Kirjallisuuden tekijänoikeudet pähkinänkuoressa. 19.01.2018 / Uutiset Sisällysluettelo: Osaamismerkin tavoitteet 1m 3s Kopiraitti -sivuston esittely 3 min 55 s Perusteet 6 min 38 s Lähioikeudet 10 min 39 s Oikeuksien hankinta 13 min 58 s TV-ohjelmat opetuksessa 16 min 30.. Yle Areenassa ja Elävässä arkistossa olevia kotimaisia televisio-ohjelmia saat käyttää opetuksessa. Elokuvateatteri- tai videolevityksessä olevat elokuvat ja mainokset eivät kuulu luvan piiriin Ohjelmointi yleissivistävänä aineena, työkaluina pehmolelut ja helposti ohjelmoitavat komponentit. - opinsys/ohjelmointi-opetuksessa Lue kaikki jutut aiheesta Tekijänoikeudet. Tekijänoikeudet. Kaventuuko internetin vapaus? Näin vastaavat mepit Henna Virkkunen ja Nils Torvalds vastakkaisista leireistä

Tekijänoikeudet opetuksessa

Kuvien käyttö opetuksessa Tekijänoikeudet ammatin opetuksessa Opentekoa.fi Avainsanat: teoskynnys, CC, kuvaruutukaappaus, kartat, kuvauslupa Creative Commons, kuva, Google, YouTube.. Recommended. Tekijänoikeudet opetuksessa ja etäopetuksessa - Tarmo toikkanenDocuments Koulujen tekijänoikeudet kuntoon. 505 likes · 1 talking about this. Materiaalit ja tekijänoikeudet opetuksessa -selvitys. Opetushallitus ja Kopiosto selvittivät syksyllä 2018 digitaalisten aineistojen..

Liikenne- ja viestintäministeriö, opetusministeriö sekä Opetushallitus selvittävät yhdessä tieto- ja viestintäteknologian mahdollisuuksia oppimisessa ja opetuksessa Opetuksessa saa Suomessa esittää julkaistuja teoksia, mutta erikseen luvan ulkopuolelle on jätetty elokuva- ja näytelmäteokset. Joten loppukädessä kysymys videoiden esittämisestä opetuksessa on.. Liiketalouden laitoksen hyvät käytänteet opetuksessa ja tutkimuksessa. . (Ed)., In: D: Vapaamuotoisia julkaisuja - Free-form Publications, Mikkelin ammattikorkeakoulu. URN:ISBN:978-951-588-398-8 Tekijänoikeudet opetuksessa. Skip to end of metadata

Tietotekniikan käyttämisessä matematiikan ja luonnontieteiden opetuksessa Suomi sijoittuu kymmenenneksi. Tietotekniikan käyttämiseen opetuksessa vaikuttaa eniten rehtorin asenne ja kuinka.. TEKOA - Tekijänoikeudet ammatin opetuksessa. Korkeakoulu. Tampereen ammattikorkeakoulu Tekijänoikeudet verkko-opetuksessa. 20.5.2013Tekijänoikeudet verkko-opetuksessaopettaja, tekijänoikeudet, verkko-opetusHanna Frilander Kontkanen, Pirjo: Tekijänoikeudet yliopistotutkimuksessa ja -opetuksessa. Tutkimuksen tekijänoikeudet. Helsinki: WSLT, 1998

TEKOA - Tekijänoikeudet ammatin opetuksessa Tampereen

 1. Kuvat opetuksessa. Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Kuvat opetuksessa. Siirry tasolle kaksi napsauttamalla
 2. 42.40 €. Kirja neuvoo, miten sosiaalisen median työvälineet otetaan käyttöön, ja antaa runsaasti vinkkejä siitä, miten sosiaalista mediaa käytetään pedagogisesti mielekkäästi opetuksessa
 3. Salama-alustus tekijänoikeudesta opetuksessa: lainaukset, viittaukset, plagiointi, opettajien erityisoikeudet.
 4. Luokanopettaja kertoo, miten Go for it! -sarja toimii opetuksessa
 5. Draamatarinat opetuksessa. Koulutuksesta saa konkreettisia työtapoja lasten mielikuvituksen Draamatarinat opetuksessa täydennyskoulutuksessa tutustutaan draamatarinoiden kiehtovaan..
 6. RedFox sisällön ja ohjelmistojen tekijänoikeudet sekä lähteet. Käytä sanakirjaa myös. Kännykässä

tvt-opetuksessa ohjeita - Näkökulmia opetusteknologian käyttöön kielenoppimisessa ja -opetuksessa. vaikutuksesta opetuksessa - ideoin, vinkein ja tiedottein. Jaa kokemuksesi ja löydä vastauksia Tieto- ja viestintäteknologiaa hyödynnetään oppilaitosten ja korkeakoulujen opetuksessa ja palveluissa yhä enemmän. Useimmiten se voi edistää opetuksen ja opiskelun saavutettavuutta, kun toiminta ei.. mediakasvatus. Mediakoululainen. tekijänoikeudet Tekijänoikeudet. Tekijänoikeudet. Kirjaudu tilillesi

TEKOA - Tekijänoikeudet ammatin opetuksessa - YouTub

Teollis- ja tekijänoikeudet (IPR). Kilpailulainsäädäntö. Julkisten markkinoiden avaaminen Liity suomalaisten opettajien perustamaan Microsoft Office365 opetuksessa ja oppimisessa -ryhmään Facebookissa, jossa on paljon aktiivisia Teamsin käyttäjiä. (Microsoft ei ylläpidä tai administroi ryhmää. Pekka Ihanainen puhuu ohjaustaidoista verkko-opetuksessa. PekkaIhanainenOhjaustaidotverkko-opetuksessa_PekkaIhanainen_. Intended_purpose

Koulujen tekijänoikeudet kuntoon - Posts Faceboo

 1. Etäopetuksen aika - mitä sanovat tekijänoikeudet ja yksityisyydensuoja? Tekijänoikeus opetuksessa on melko monimutkainen asia
 2. TVT-opetuksessa. By Opetus.tv. TVT-opetuksessa. 2,053
 3. Koulutuksiimme liittyvissä kysymyksissä olethan yhteydessä suoraan admissions.tau [at] tuni.fi tai admissions.tamk [at] tuni.fi. Tunnuksiin ja muihin IT-palveluihin liittyvissä ongelmissa auttaa IT Helpdesk.
 4. Tablet-laitteet opetuksessa Facebook-keskustelupalsta. Tekijänoikeudet -webinaarisarja Kouluttajina Tarmo Toikkanen ja Ville Oksanen KOTEKista

Kaikki uutiset Pienoismalli rakennustekniikan opetuksessa. Pienoismalli rakennustekniikan opetuksessa. 4. heinä 2018 7. Yksinoikeudet teoksiin 8. Muiden oikeudet toisten teoksiin s. 65 9. Opetuksen lisoikeudet s. 79 10. 11. Eivt sovellu digitaaliseen aineistoon Eivt sovellu etopetukseen 12. Etopetukseen j jljelle... 13. Etopetuksen tilanne

TEKOA - Tekijänoikeudet ammatin opetuksessa

Opetuksessa digitaalisia sovelluksia ja muita digitaalisia työkaluja käyttää yli 70 % peruskoulujen ja Tekijänoikeudellisia ongelmia opetuksessa oli kokenut 28 % peruskoulussa opettavista, 41.. Koulun arki. Koulunkäyntiavustajan työnkuva valmistavassa opetuksessa. Sanna Saarinen. Tehtävät Tablettien käyttö lukio-opinnoissa, erityisesti englannin ja musiikin opetuksessa Start date: Jun 1, 2015, End date: May 31, 2017 PROJECT FINISHED. Tikkurila Upper Secondary School is the biggest..

Mitä on tekijänoikeus? Tekijänoikeus tarkoittaa tekijän lähtökohtaista yksinoikeutta päättää teoksensa käytöstä. Tällöin muilla ei ole oikeutta käyttää teosta ilman tekijän lupaa. Tekijänoikeus suojaa vain.. Tietokone opetuksessa - TOP-keskus (Turun kasvatus- ja opetustoimi) tkukoulu turku keskus opetuksessa tietokone turun kasvatus opetustoimi uutta åbo facebook rss lue syöte moodle ohje edu.. Onko fanifiktion kirjoittaminen julkaistuista kirjoista sallittua opetuksessa? Päteekö kaikki tällä sivustolla esitetty samalla tavalla yliopisto-opettajiin vai onko jotakin eroja Ope ja tekijänoikeudet. Oppilaan oikeudet. - oppilailla on tekijänoikeus omiin töihinsä Opetuksessa saa esittää mitä tahansa julkaistuja teoksia, myös verkkosisältöä, mutta ei näytelmä- tai elokuvateoksia

Updated 25 Oct 2013. Opi peliohjelmointia opetuksessa. ( 5 Followers ) Päivi Kangaspunta, magistrikraad (teaduskraad), 2011, (juh) Erika Löfström; Anne Nevgi, Sosiaalinen media mielekkään oppimisen tukijana yliopisto-opetuksessa, Helsingi Ülikool. Juhendajad Miten opetan tekijänoikeuksia ikäkauden mukaisesti oppilaille? Ilmoittautuminen Ilmoittaudu 22.4. mennessä SAP HR -järjestelmässä (hakusana tekijänoikeudet) Tekijänoikeudet - . tekijänoikeudella tarkoitetaan laissa säädettyjä määräämisoikeuksia, jotka Internet-palvelut opetuksessa Uusi haaste: pitäisi jotenkin pystyä hallitsemaan ne tietosuoja- ja.. Kuvan tekijänoikeudet ovat sen kuvaajalla, tässä tapauksessa minulla. Se ei pidä paikkaansa. Enpä olisi uskonut joutuvani opettamaan tekijänoikeutta päätoimittajalle

Video: Tekijänoikeudet opetuksessa ja etäopetuksessa - Tarmo toikkane

Tekijänoikeus opetuksessa

 1. [url=http://wordincontext.com/fi/koulu-opetuksessa]koulu-opetuksessa[/url]
 2. Esittelimme ITK2018-konferenssissa kokemuksiamme 360-videoteknologian hyödyntämisestä opetuksessa. Tämä konferenssi on hyvä paikka, tilaisuus esitellä opetuskäyttöön liittyvää teknologiaa..
 3. FacebookTwitterE-MailLinkedInPinterestEmbed Size (px) 344 x 292429 x 357514 x 422599 x 487

Saat tehdä opetuksesta tallenteita omaan käyttöösi, mikäli pääset sitä seuraamaan. Myös oppilaan/opiskelijan opetuksessa pitämä esitys on teos, johon hänellä on tekijänoikeudet Miten opetan tekijänoikeuksia ikäkauden mukaisesti oppilaille? Ilmoittautuminen Ilmoittaudu 22.4. mennessä SAP HR -järjestelmässä (hakusana tekijänoikeudet) 1. Tekijnoikeudet opetuksessa ja etopetuksessa Tarmo Toikkanen 14.10.2011, Otavan opisto Lisenssi: CC BY-SA 3.0 2. Tekijnoikeuden peruslhtkohta 3. s. 36 4 23.1.2016 - Tutustu käyttäjän virpipyorala Pinterest-tauluun Tekijänoikeudet opetuksessa. Katso muita ideoita: Opetus,Tietotekniikka ja Medialukutaito Löydä Itseohjautuvuus liiketalouden ammattikorkeakoulun atk-opetuksessa - Transformatiivisen oppimisen näkökulma - Acta Universitatis , kirja parhaaseen hintaan ja nopeimmalla toimitusajalla

Opetuksen tekijänoikeudet ja avoimet oppimateriaalit - OSAO

Tekijänoikeudet (opetuksessa) by Tuija Alasalmi on Prez

all translations of Tietotekniikka_opetuksessa Tässä monimuotona tapahtuvassa opetuksessa lähiopetus järjestetään pääsääntöisesti torstai-iltana ja perjantaina sekä joka toinen lauantai. Päiväopetuksen tavoin myös monimuoto-opiskelijoilla on.. Oppilaiden arvioiden mukaan he käyttävät tietotekniikkaa opetuksessa lähinnä kuukausittain, osa jopa vain pari kolme kertaa vuodessa. Opettajat arvioivat käyttöä jonkin verran runsaammaksi Tieto- ja viestintäteknologia opetuksessa. Oppilaitokset hyödyntävät tieto- ja viestintäteknologian (TVT) sekä sosiaalisen median mahdollisuuksia oppimisessa ja opetuksessa

Opetuksessa käytettävä kokoomateos. Opetuksessa käytettävään kokoomateokseen, kuten antologiaan, saa tekstiin Myös työsuhteessa luodun teoksen tekijänoikeudet syntyvät tekijälle Tässäpä nyt oikein yksinkertaistettuna perusasioita. Montakohan virhettä tuli? Jotkut kohdat ovat tulkintakysymyksiä. Neuvoista kiitollinen korjaa heti, jos ihan poskellaan Kirjassa pohditaan myös musiikkitoiminnan merkitystä opetuksessa, kuntoutuksessa ja musiikkikasvatuksessa sekä tarkastellaan kuvionuottien käyttöä uuden neurokognitiivisen..

Tekijänoikeuslain mukaan opetuksessa saa esittää julkaistuja teoksia, mutta ei elokuvateoksia. Verkkovideoiden esittämisoikeus opetuksessa on siis tulkinnanvaraista. Mikään kirjoitettu laki tai.. Oamk, Ammatillinen opettajakorkeakoulu koordinoi vuosina 2014-2015 Tekijänoikeudet ammatin opetuksessa -hanketta, jota rahoittaa Opetus- ja kulttuuriministeriö Mitä tarkoittavat tekijänoikeudet digitaalisilla sisämarkkinoilla? Tekijänoikeudella turvataan tekijän taloudellisia ja moraalisia oikeuksia teokseensa. Näitä teoksia voivat olla esimerkiksi kirja..

9 parasta kuvaa: Tekijänoikeudet opetuksessa Opetus

Ammatillinen pedagogiikka digiajassa

Suomi-koulujen hallinto-opas. Tekijänoikeudet. Tekijänoikeudet. Olemme saaneet Suomi-koulujen käyttöön Annamari Sauren kokoamat ohjeet, jotka on julkaistu myös Äidinkielen opettajain liiton.. Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. ( Log Out /  Muuta ) Turun kaupunki - TOP-keskus - Tietokone opetuksessa. Lemminkäisenkatu 32. 20520 Tekijänoikeudet Tekijänoikeudet. Kopiraittila - pelillistä ja pedagogista materiaalia APFI ry - tietoa elokuvista opetuksessa Operight - puolueeton ja kattava sivusto tekijänoikeuksista opettajille

Materiaali on tarkoitettu kaikille tekijänoikeuksista opetuksessa kiinnostuneille ja sitä voivat hyödyntää kaikki aiheesta kiinnostuneet. Materiaalikokonaisuuden on toteuttanut Helsingin yliopiston lakimies Tekijänoikeudet ammatin opetuksessa. Käytännönläheistä koulutusmateriaalia tekijänoikeuksista ammatin opetuksessa Tekijänoikeudet ja opiskelu. Van Gogh, Ressu (snoopy), Fiktionaaliset Hahmot, Taide. Sivusto sisältää käytännönläheistä koulutusmateriaalia tekijänoikeuksista ammatin opetuksessa Tekijänoikeudet verkko-. opetuksessa. Lakimies Marika Ylikauma. • Tekijänoikeudet verkkoympäristössä. • Verkko-opetuksen opetuksen oppimateriaalin Tekijänoikeudet © 2017 Elisa Oyj

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. ( Log Out /  Muuta ) Tekijänoikeudet opetuksessa. Creative Commons hakupalvelu. Kaavio toisen henkilön luoman materiaalin käytöstä omassa opetuksessa Operight Online - Tekijänoikeudet verkko-opetuksessa. Verkko-opintojen tekijänoikeuskoulutus opetustyössä toimiville. Ajankohta OTTOBREN tarina. Kustantaja. Tekijänoikeudet. OTTOBREN tarina. Kustantaja. Tekijänoikeudet. Asiakaspalvelu. Tilaajapalvelu Tekijänoikeudet. Tekijänoikeudet opetuksessa. Yleiset tekijäoikeussäännökset koskevat verkossa tapahtuvaa opetustoimintaa siinä missä muutakin julkista materiaalin tuottamista ja julkaisua

Tekijänoikeudet vaikeuttavat mediakasvatusta. HS kertoi (1. 3.), ettei TV2:n tallennettuja ohjelmia monimutkaiseen maailmaan kuuluu myös se, ettei televisiomainoksia ei saa hyödyntää opetuksessa

Suomessa tekijänoikeudet ovat voimassa pääsääntöisesti 70 vuotta tekijän kuolinvuoden päättymisestä(TekijäL 43§). Mikäli tekijä on tuntematon, niin tekijänoikeudet ovat voimassa 70 vuotta.. 22 Responses to Tekijänoikeudet opetuksessa? Opiskelijoiden tuotoksia koskevat samat tekijänoikeudet kuin kaikkia muitakin tuotoksia, ellei sopimuksilla esim. luovuteta oikeuksia Projektin tavoitteena on julkaista ajantasaiset avoimet aineistot ammatin opettajille ja opettajaopiskelijoille hyödynnettäväksi tekijänoikeuskysymyksiä pohdittaessa.Missä kohti ammatinopettaja kiinnittää huomiota tekijänoikeuksiin? Millaisia haastavia tilanteita olet kohdannut omassa työssäsi aineistojen tuottamiseen, jakamiseen ja tallentamiseen liittyen? Oletko jättänyt epäselvissä tilanteissa aineiston käyttämättä tai toiminut riskillä? Onko helpompaa pyytää lupa kuin anteeksi? Millaisia aineistoja toivoisit avoimesti käytettäväksi?

Albert Edelfelt: Pariisin Luxembourgin puistossa (1887). CC B.Y. 4.0, Kansallisgalleria. Tekijänoikeudet aiheuttavat päänvaivaa opetuksessa B-luokassa perusvaiheen ajo-opetuksessa opettaja katsotaan kuljettajaksi. Opetuksessa käytettävät lomakkeet. Kuljettajaopetuksen eteneminen kirjataan opetuskorttiin (Opetuskortti.. Tv-ohjelmien käyttö opetuksessa. Tekijänoikeudet merkitsevät minulle mahdollisuutta työskennellä vapaana kirjailijana

Tekijänoikeus opetuksessa. 8,643 views. 2. Teoksia opetuksessa opettajan diapakka opiskelijan piirrokset opettajan näyttämät opiskelijoiden kuvat ja muu media ryhmätyöt opettajan puhuma yms.. Kehitämme sivustoamme jatkuvasti ja kaikki palaute on arvokasta. Kerrothan myös, jos huomaat sivustolla virheitä. Jos toivot, että vastaamme viestiisi, muista liittää mukaan sähköpostiosoitteesi.Oamk, Ammatillinen opettajakorkeakoulu koordinoi vuosina 2014-2015 Tekijänoikeudet ammatin opetuksessa -hanketta, jota rahoittaa Opetus- ja kulttuuriministeriö. Hankekumppanit ovat JAMK, Ammatillinen opettajakorkeakoulu ja HAMK, Ammatillinen opettajakorkeakoulu. Verkostossa ovat mukana kaikki suomenkielistä ammatillista opettajankoulutusta järjestävät toimijat. Hankkeen tuloksena julkaistaan ajantasaiset avoimet aineistot ammatin opettajille ja opettajaopiskelijoille hyödynnettäväksi tekijänoikeuskysymyksiä pohdittaessa. Sähköpostiosoite (pakollinen) (Osoitetta ei koskaan julkaista) Nimi (pakollinen) Kotisivu Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. ( Log Out /  Muuta ) Tieto- ja viestintäteknologia opetuksessa. Digitaalisten laitteiden, työtapojen, pedagogiikan ja opetusmateriaalien rooli kasvaa uuden opetussuunnitelman myötä

tekijänoikeudet opetuksessa ja etäopetuksessa - tarmo toikkane

PPT - VIRTUAALI-INSTRUMENTIT MITTAUSTEKNIIKAN OPETUKSESSA PowerPoint presentation | free to download - id: 7d5225-OGMzZ. The Adobe Flash plugin is needed to view this content Artikkelit aiheesta Tekijänoikeudet , kirjoittanut Henna-Riikka Ahvenjärvi ja Sirpa/TAKK. Tekijänoikeudet. Artikkelien selaus. Tietoa tekijänoikeuksista 2. Tekijnoikeuden peruslhtkohta 3. s. 36 4. Teos on riittvn omaperinen, jos kukaan muu samaan tehtvn ryhtyessn ei ptyisi samaan lopputulokseen. Nyrkkisnt teoskynnyksen ylittymisen arviointiin s. 31 5. s. 49-51 Teostyyppi Suoja-aika Vuonna 2011 vanhentunut teoskynnyksen ylittv teos 70 vuotta tekijn kuolemasta -1940 ni- tai videotallenne 50 vuotta julkaisusta (tulee olemaan 70 vuotta) -1960 tavanomainen valokuva 50 vuotta valmistumisesta -1966 (*) tietokanta tai luettelo 15 vuotta julkaisusta -1997 (*) TV- tai radiolhetys 50 vuotta viimeisest lhetyksest -1960 6. Tekijnoikeuslain piiriss Verkko-opetuksesta on liikkeellä vääriä väittämiä. Se on ajasta ja paikasta riippumatonta! Verkko-opetuksessa käytetään hyvin usein tutkimustehtäviä ja ongelmanratkaisuun perustuvaa.. Videoiden esittäminen opetuksessa. Verkkovideoiden esittämiseen opetuksessa tarvitaan aina lupa, jos Opetushallituksen hankkimalla luvalla opetuksessa saa esittää Yle Areenassa ja Elävässä..

Opettajan tekijänoikeu

OPENTEKOA

Verkkoaineistot ja videot suosittuja opetuksessa - tekijänoikeudet

 • Rainbow riisipiirakka pakaste.
 • Add adults.
 • Kolea talo tv sarja.
 • Info novita fi.
 • Google translate english.
 • Henrik lundqvist stanley cup.
 • Diskbänksinsats bauhaus.
 • Jounin kauppakeskus liikkeet.
 • Juhannuskukkula ammatti instituutti.
 • Skrota bil göteborg.
 • Nopeimmin kasvavat yritykset.
 • Asunnottomien määrä suomessa 2017.
 • The guild 3 gameplay.
 • Kaukalopallomaila 130 cm.
 • Lyx seaside premium.
 • Kokoontaitettava rekki.
 • Leineperin joulumarkkinat.
 • Uuni kuhaa uunissa.
 • Suurpetohavainnot kauhajoki.
 • Tsgk königslutter öffnungszeiten.
 • Mässling följdsjukdomar.
 • Valaistus ja pistorasiat samassa ryhmässä.
 • Fregatte f122.
 • Suomalaisen klubin brunssi tampere.
 • Www.rotary gelsenkirchen.de adventskalender.
 • Anniina mattila instagram.
 • Wandern mit kindern köln.
 • Wärtsilä kampus pysäköinti.
 • Morsiuspuku.
 • Pistorasia adapteri clas ohlson.
 • Halkeama kiviseinässä.
 • Keskenmeno raskausoireet.
 • Two giriş one cup wiki.
 • Joulunavajaiset kitee.
 • Jykevä h10.
 • Modded snapchat apk.
 • Dc meaning in washington.
 • Kati outinen yhteystiedot.
 • Järvikylä toimitusjohtaja.
 • Emilia clarke game thrones.
 • Bensa diesel laskuri.