Home

Salibandy kilpailusäännöt 2021 2021

7.1.              Seuraa koskevat velvoitteet  Jos tilanne on epävakainen, ettei varmuudella voida sanoa voidaanko ottelu pelata, on ilmoitettava "varoitus" viimeistään viisi tuntia ennen vierailevan joukkueen ilmoittamaa lähtöaikaa. Järjestävä joukkue ilmoittaa lopullisen päätöksen kaksi (2) tuntia ennen vierailevan joukkueen lähtöä. Mikäli menetellään toisin, joutuu järjestävä joukkue korvaamaan vierasjoukkueen matkakustannukset.Jos pelaajalle tai toimitsijalle tuomitaan pelirangaistus, on hänen poistuttava pukuhuoneeseen eikä hän saa enää osallistua kyseiseen otteluun. Yhden ottelun pelirangaistuksen, eli kyseisen ottelun loppu ajan, saa, jos pelaa vääränlaisella mailalla, ei-oikeutettu pelaaja osallistuu otteluun, pelaaja syyllistyy toistuvasti epäurheilijamaiseen käytökseen, pelaaja rikkoo mailansa tahallaan, pelaaja syyllistyy vaaralliseen peliin tai jos pelaaja, jolle on tuomittu rangaistus, mutta loukkaantumisen takia joku toinen kärsii rangaistuksen, palaa kentälle ennen kuin rangaistus on päättynyt, osallistuu peliin. Kahden ottelun pelirangaistuksen saa, jos osallistuu kahakkaan, pelaaja osallistuu toisen kerran viiden minuutin joukkuerangaistuksen aiheuttavaan rikkeeseen, toimihenkilö syyllistyy jatkuvaan epäurheilijamaiseen käytökseen, tahallisesti sabotoi peliä tai yrittää korjata tai vaihtaa varustuksen, kun se on pyydetty tarkistettavaksi. Kovin rangaistus on edellä mainittu pelirangaistus lisättynä kurinpitoelimen määräämä lisärangaistus. Tällaisia tilanteita ovat muun muassa tappeluun osallistuminen, raaka rikkominen, kuten mailan tai muun varusteen heitto vastustajaa päin ja huono tai väkivaltainen käytös.[17]

Kilpailusäännöt kaudelle 2018-19 julkaistu Salibandy

Pelaajaliikennesopimuksen piiriin kuuluva pelaaja voi kauden loppuun saakka edustaa kaikkia pelaajaliikennesopimuksen piiriin kuuluvien seurojen naisten ja tyttöjen joukkueita, joissa pelaaja voi ikänsä puolesta pelata. Naisten Liigassa pelaaja voi edustaa vain yhtä seuraa 15.2. jälkeen. U20 ja U16 vuotiaiden tyttöjen SM-turnauksessa saa pelata vain, jos on edustanut seuraa pelaajaliikennesopimuksella vähintään viisi ottelua. Erotuomarina ottelussa toimiva henkilö ei saa olla nimettynä samassa ottelussa mihinkään tehtävään pelaavissa joukkueissa.

B-tytöt Salibandy Kausi 2018-1

 1. taan osallistumiseen on, että pelaajat noudattavat Suomen Urheilun Eettisen Keskuksen, Suomen Jääkiekkoliiton ja Kansainvälisen Jääkiekkoliiton (IIHF) dopingsääntöjä. Kaikkia pelaajia, valmentajia ja toimitsijoita velvoitetaan tutustumaan heitä koskeviin dopingsäännöstöihin. Tiedot urheilussa kielletyistä dopingaineista ja -menetelmistä löytyvät Suomen Urheilun Eettisen Keskuksen (SUEK) internet-sivuilta www.suek.fi/kielletyt-aineet-ja-menetelmat-urheilussa1.
 2. Pelaajaliikennesopimussiirrot rekisteröidään liiton järjestelmään liiton määrittelemällä tavalla. Pelaajaliikennesiirto voi olla pisimmillään rajoitettu 14.2. saakka. Tämän jälkeen voidaan pelaajaliikennesopimussiirto tehdä kauden loppuun saakka vain, jos pelaajalla on sääntöjen puitteissa oikeus siirtyä pelaajaliikennesopimusseuraan siirtoajan päättyessä.  Jos pelaaja ei ole edustanut lainkaan omaa seuraansa ennen siirtoajan päättymistä 15.2., ei pelaaja voi siirtyä enää loppukaudeksi toiseen seuraan pelaajaliikennesiirrolla vaan hänestä on tehtävä normaali seurasiirto.
 3. Mestiksen (sis. pudotuspelit ja karsinnat) otteluissa maalin tehneellä joukkueella saa olla enemmän kuin yhden vaihdon verran pelaajia juhlimassa.
 4. Sarjaotteluiden erotuomarikustannukset maksaa liitto tai järjestävä seura liiton ja SJTL:n välisen sopimuksen mukaan.
 5. CE-hyväksytty kaulasuoja on pakollinen varuste. Maalivahdeille on pakollinen maalivahdeille suunniteltu oma kaulasuoja.

3: SALIBANDY Galaxin Pallo 2018 - YouTub

 1. Kaksi eri seurayhteisöä, joiden miesten edustusjoukkueet pelaavat eri sarjatasolla, voivat tehdä keskenään pelaajaliikennesopimuksen. Sopimus voidaan myös tehdä, mikäli toisella seuroista ei ole aikuisten edustusjoukkuetta vaan vain U20/U22 joukkue.Sopimus koskee pelaajien siirtymistä seurojen miesten kilpasarjojen sekä U20 kilpasarjojen (ei U19 tai nuoremmat) joukkueiden välillä pelaajan iästä riippumatta.
 2. 5.12.       Uudelleen pelattavaksi määrätyn ottelun edustuskelpoiset pelaajat
 3. nassa mukana olevilla pelaajilla ja joukkueen toimihenkilöillä on oltava voimassa oleva pelipassi tai liiton määrittelemä rekisteröinti tehtynä. Pelaajan pelipassi tai rekisteröinti on voimassa, kun sitä koskeva maksu on oikein maksettu (tili ja viitenumero) ja tieto maksetusta pelipassista tai rekisteröinnistä on kirjautunut liiton sähköiseen edustusoikeusjärjestelmään.
 4. Pelaajan tulee pääasiassa pelata siinä seurassa, jonka kokoonpanoon kuuluu kauden alussa ja jossa pelaajan edustusoikeus on. Erittäin painavasta syystä pelaaja voi seurojen päätöksellä pelata myös toisen seuran joukkueessa perustellusta syystä. Tällainen syy on liiton niin pyytäessä perusteltava.
 5. takieltoon siksi ajaksi, kun kurinpitoasian käsittely on kesken.
 6. Valtakunnallisista sarjoista sekä liiton erikseen määräämistä otteluista on järjestävän seuran ilmoitettava pyydetyt tiedot tulostiedotukseen sarjan järjestäjän antamien ohjeiden mukaisesti.

Pelirangaistus (pöytäkirjamerkintä 20 min.) lasketaan yhdeksi käyttäytymisrangaistukseksi edellyttäen, että sarjan järjestäjä ei määrää tapauksesta lisärangaistusta tai että sitä ei ole tuomittu ottelun päätyttyä, josta seuraa automaattinen yhden ottelun peli- tai toimintakielto. Seurayhteisö, jonka edustusjoukkue pelaa Mestiksessä tai Suomi-Sarjassa voi tehdä pelaajaliikennesopimuksen molempiin suuntiin ylemmän sekä alemman miesten sarjan seurayhteisön kanssa. Seura, jonka joukkue pelaa ylimmällä sarjatasolla seurayhteisön joukkueista, tekee pelaajaliikennesopimuksen seurayhteisön puolesta. Tällöin seurayhteisön muiden seurojen joukkueet, jotka täyttävät sopimuksen ehdot kuuluvat sopimuksen piiriin. Suomi-sarjaan, II-divisioonaan, U20 Mestikseen, U18 SM-sarjatasolle, U16 SM-sarjatasolle, U18 Mestikseen ja U16 Mestikseen siirtyminen toisesta seurasta loppuu 15.2. Pelatakseen näissä sarjoissa 15.2. jälkeen on pelaajaliikennesiirto oltava tehty 15.2. klo 23.59.59. mennessä liiton järjestelmään. Joukkueen tulee vaihtaa pelaajiaan yllä mainitulla kierrätysjärjestyksellä aina, kun vaihto suoritetaan. Jäähyistä aiheutuneissa vajaalukuisuuksissa tulee jokaisen pelaajan olla vuorollaan pois kentältä. Naisten Liigan, U20 SM-Liigan sekä U18- ja U16 SM-sarjojen pudotuspeleissä maalin tehneellä joukkueella saa olla enemmän kuin yhden vaihdon verran pelaajia juhlimassa

Video: Leijonat - Finhockey - Kilpailusäännöt 2020-202

Urheilutoiminnan eettinen lähtökohta on, että urheilijat, joukkueet, seurat ja erotuomarit pyrkivät kilpailutilanteessa parhaaseen mahdolliseen suoritukseen. b. U15 ja nuorempien sarjoissa seura, jolla on kahta perättäistä ikäluokkaa kohti niin vähän pelaajia, että on mahdotonta saada perustettua yhtä joukkuetta/ikäluokka voi seura yhdistää ko. ikäluokan kaikki pelaajat yhteen joukkueeseen ja siten joukkueessa voi olla useampia yli-ikäisiä pelaajia kuin neljä (4). Joukkue on ilmoitettava sarjatoimintaan siihen ikäluokkaan, jonka ikäisiä on joukkueessa enemmistö. Jos pelaajia on kolmesta ikäluokasta, joukkue on joko ilmoitettava keskimmäiseen ikäluokkaan, tai siihen ikäluokkaan, jota on enemmän kuin 50 % pelaajista. Jos ikäluokkia on 4 tai enemmän, johonkin niistä keskimmäisistä ikäluokista, jolloin on vähiten yli- ja ala-ikäisiä pelaajia. Jos ikäluokkia on 3 tai enemmän, joukkueessa voi pelata 2 vuotta yli- tai alaikäisiä pelaajia. Joukkueen pelaajat eivät voi samanaikaisesti edustaa mitään muuta joukkuetta missään ikäluokassa. Kaikkia pöytäkirjaan merkittyjä pelaajia on peluutettava ottelussa tasapuolisesti (= pelaajilla on ottelun päätyttyä muutaman vaihdon tarkkuudella yhtä monta käyntikertaa kentällä. Erikoistilanteet voivat vaikuttaa pelattujen vaihtojen määrään.) Jos kenttäpelaaja on pelannut ikäistään vanhemmissa AAA-tasolla, ei hän voi siirtyä nuorempaan ikäluokkaan muualle kuin seuran joukkueista ylimmällä tasolla pelaavaan joukkueeseen..

Jos kenttä on jäämerkintöjen tai turvallisuuden osalta tai muuten puutteellisessa kunnossa liitto voi määrätä, ettei sitä käytetä kilpailutoimintaan ennen kuin puutteet on korjattu. Tällaisen puutteen korjaamista valvoo alueen kilpailu-/sarjavaliokunta. Seuralla tai joukkueella ei ole oikeutta vaatia kurinpitokäsittelyä esim. edustuskelvottomuudesta tai muusta kilpailusääntöjen rikkomisesta muutoin kuin vastalausesääntöjen puitteissa.

Kilpailusäännöt 2018 » Artesaaniruuan suomenmestaruuskilpail

10.5.            Kurinpitomenettelyssä määrättävät rangaistukset Salibandy on sisätiloissa pelattava mailapeli, joka on saanut vaikutteita jääkiekosta, katukiekosta (engl. street hockey) ja jääpallosta.[1] Jääpallon ruotsinkielisestä Salibandy puolestaan on jalostunut kilpaurheiluksi miesten ja naisten salibandyliigojen, maajoukkuetoiminnan ja MM-kisojen myötä.[3]

Suomen Jääkiekkoliiton yhteistyökumppanit:

Mestiksen ja Suomi-sarjan karsintaottelut (jos pelataan ottelupareina eikä sarjana) pelataan myös tässä mainitulla tavalla. Joustavien maalin kiinnitystappien käyttö on pakollista Mestiksessä ja U20 SM-Liigassa. Jos ottelu keskeytyy tai peruuntuu ottelupaikalla äkillisen vian, esim. sähkövian, savun, jään sulamisen tai valaistuksen riittämättömyyden vuoksi tai muista kaukalon ulkopuolisista tekijöistä johtuen ja keskeytys kestää enemmän kuin yhden tunnin, on erotuomarin keskeytettävä tai peruutettava ottelu.

7.18.             Erityissäännöt Mestiksessä ja U20 SM-Liigassa KHL:n, Liigan, Mestiksen ja U20 SM-liigan välisestä pelaajaliikenteestä päättää kausittain liittohallitus. Alla oleva koskee näiden sarjojen välistä liikennettä vain, jos liittohallitus ei ole muuta päättänyt. Ulkomailta siirtyvä pelaaja, jolla on kärsimättä oleva pelikielto, jonka on saanut edellisessä maassa, kärsii pelikieltonsa loppuun Suomessa ennen kuin voi edustaa suomalaista seuraa sarjaotteluissa.

Video: Salibandy - Wikipedi

Salibandy.fi (@Salibandyfi) Твитте

HIFK Salibandy - HIFK-Salibandy Faceboo

7.19.             Erotuomari- ja toimitsijamäärät eri sarjoissa Päätöksen erotuomarikortin myöntämistä koskevassa asiassa tekee toimivaltansa puitteissa SJL:n erotuomarikouluttaja, jonka päätös voidaan saattaa SJL:n erotuomarivaliokunnan käsiteltäväksi. SJL:n erotuomarivaliokunnan päätös asiassa on lopullinen. SJL pidättää oikeuden suorittaa henkilön sopivuuden arviointi erotuomaritehtäviin myös kortin myöntämisen jälkeen.

7.17.            Erityissäännöt U13- ja U14-juniorien sarjoissa Tuloverotus. Yhteisöjen ja yhteisetuuksien tuloverotuksen julkiset tiedot verotuksen päättymishetken mukaisina. Tiedot on vuosilta 2011-2018. Vuoden sisällä tapahtuneet useammat kirjaukset on yhdistetty yhdeksi riviksi. Tietoja on seuraavista kunnista: Espoo (2012-2017), Helsinki (2012-2017).. Pelaajan on erotuomarin niin pyytäessä todistettava henkilöllisyytensä. Mikäli pelaaja ei suostu todistamaan henkilöllisyyttään, on erotuomarilla oikeus poistaa kyseinen pelaaja ottelusta, ja erotuomari tekee raportin asiasta kyseisen sarjan järjestäjälle. U15 ja nuorempien sarjoissa seura, jolla on kahta perättäistä ikäluokkaa kohti niin vähän pelaajia, että on mahdotonta saada perustettua yhtä joukkuetta/ikäluokka voi peluuttaa useampia alaikäisiä pelaajia kuitenkin niin että joukkue on ilmoitettava siihen ikäluokkaan, jonka ikäisiä on joukkueessa enemmistö. Jos ikäluokkia on 3 tai enemmän, joukkueessa voi pelata 2 vuotta yli- tai alaikäisiä pelaajia. Joukkueen pelaajat ei voi samanaikaisesti edustaa mitään muuta joukkuetta missään ikäluokassa.

Säännöt

Erätauoilla pelaajien verryttely jäällä on kielletty, vain pelaavat maalivahdit ja erän aloittavat kentälliset voivat tulla / jäädä erätauon jälkeen jäälle aloitusta varten, muiden pelaajien on mentävä suoraan vaihtopenkeilleen. Kilpailusäännöt. Säännöt 2019-2020 ja 2018-2019. PDF - Adobe Portable Document Format. Arvioijien kilpaileminen 3.2.2 kohta tarkennettu, aluenoviisien ikäraja 2017-2018 korjattu Vuonna 1986 Ruotsi, Suomi ja Sveitsi perustivat Kansainvälisen Salibandyliiton (engl. International Floorball Federation – IFF).[14] Kansainvälisessä Salibandyliitossa on maaliskuussa 2019 70 jäsenmaata, jotka jaetaan vakinaisiin ja väliaikaisiin jäseniin. Vakinaisia jäseniä oli maaliskuussa 2019 45.[15] 2.6.              Vedonlyönti

Suomi Eesti 100+ Challenge Kilpailusäännöt - PDF Free Downloa

Naispuolisia/tyttöjä ei lasketa alaikäiskiintiöön heidän pelatessaan poikasarjoissa. Tyttösarjoissa ei ole alaikäiskiintiötä. Pelaajan edustusoikeus alkaa siinä jäsenseurassa, jossa pelaaja pelaa ensimmäisen sarjaottelunsa U11-iässä tai vanhemmissa. Muiden sarjojen joukkueiden, pelaajien ja toimihenkilöiden sarjaotteluiden, harjoitusotteluiden ja pudotuspelien/lopputurnausten osalta kurinpidosta vastaa kyseisen joukkueen/pelaajan sarjatason/ikäluokan kurinpitäjä.

Коллекция «Фильмы боевики 2017-2018 года» пользователя ильяс

1958 kehitettiin ensimmäinen muovimaila, jonka lapa oli suora, kuten jääkiekossa. Tämä peli tunnettiin nimillä floorhockey ja polyhockey. Pelissä ei käytetty palloa, vaan muovista kiekkoa. Myöhemmin Schaper Manufacture Co. alkoi valmistamaan myös muovisia palloja, joissa oli 26 reikää. Nämä oli suunniteltu kuitenkin baseballin ja softballin harjoitteluun lapsille. Nämä muoviset pelivälineet saapuivat Ruotsiin 1960-luvun lopulla, jossa kehitettiin sählyn alkumuoto. Ruotsia pidetäänkin salibandyn kehittäjämaana. Lajia kutsuttiin nimellä bandygolf ja se saavutti hyvin suuren suosion. Varhaiset säännöt pohjautuivat jääkiekkoon ja kaukalopalloon. Laji levisi myös 1970-luvulla Suomeen. Ensimmäinen turnaus oli Helsingin yliopiston liikuntatoimiston järjestämä turnaus vuonna 1974. Maailman ensimmäinen salibandyseura Sala IBK perustettiin vuonna 1979. Seuraavana vuonna järjestettiin ensimmäinen Ruotsin mestaruusturnaus. Marraskuussa 1981 perustettiin Ruotsin salibandyliitto (ruots. Svenska Innebandyförbundet) sekä pelin viralliseksi nimeksi päätettiin innebandy. Ruotsissa lajin suosio kasvoi erityisesti opiskelijoiden keskuudessa. Myös Suomessa lajin suosio kasvoi ensin kouluissa ja opiskelijoiden keskuudessa. Ensimmäiset sählyn SM-kilpailut pidettiin vuonna 1983. Ensimmäiset SM–kilpailut järjesti Opiskelijoiden liikuntaliitto.[4][5][6] Pelaajan edustusoikeutta siirretään siirtomenettelyssä U11 ikäluokassa pelaamisesta alkaen. U10 ja nuorempien sarjoissa edustusoikeutta ei rekisteröidä. Edustusoikeus alkaa siinä seurassa, jossa pelaaja pelaa ensimmäisen kerran U11 ikäluokassa tai vanhemmissa pelaajan iästä riippumatta. Ensimmäinen edustusoikeus määräytyy oletuksena siihen seuraan, johon pelipassi ostetaan U11 iässä.                                                                  korvaus   31-60 ottelua 115 euroa / ottelu Post Message to #salibandy. 140. Send

Salibandy. Keskustelun aloittaja Euphemos. Aloitettu 11.12.2016. Viestejä. 105. Huonosti salibandy.org kuollut ainakin. pääkallon kommentointi yks mahollinen. Liittynyt. 30.12.2017. Viestejä. 745. Maailmanmestaruus kisat on alkaneet taas Seurajohdon vastuuhenkilöt (pj, tj, hallitus) tai henkilö, joka yksin taikka yhdessä muiden tahojen kanssa omaa osakeyhtiössä kirjanpitolain (1336/1997) 1 luvun 5 §:ssä tarkoitetun tahi muun samankaltaisen tosiasiallisen määräysvallan asetetaan liiton kurinpitosäännön määräämään toimintakieltoon pääsääntöisesti vähintään yhdeksi kilpailukaudeksi. 8.15.             Ottelun keskeyttäminen pelillisistä syistä ja kieltäytyminen pelin aloittamisesta tai jatkamisesta Pelaaja, joka on pelikiellossa, ei saa siirtyä kauden aikana toiseen seuraan ennen kuin pelikielto on kärsitty. International Undergraduate Scholarships, Masters Scholarships, PhD Scholarships for International Students from Developing Countries 2019-2020 Abroad

Peliaika ja ottelun kulkumuokkaa muokkaa wikitekstiä

Aasialla ja Oseanialla on oma yhteinen liittonsa nimeltään Asia and Oceania Floorball Confederation (AOFC). Maaliskuussa 2019 AOFC:iin kuului 15 jäsenjärjestöä. Vuosina 2018–2020 järjestön puheenjohtajana toimii thaimaalainen Dato‘Seri Chaiyapak Siriwat.[16] Sommerhaus der Stars 2018! ZOFF mit Jens & Daniela Büchner ⚡ALLE Kandidaten (Patricia, Micaela)Mr. Trash TV 5.7.              Yhteisseura- ja yhteisjoukkuesäännöt Seurayhteisön juniorit on siirrettävä kausittain ennen sarjakauden alkua edustusseuraan seurayhteisösiirrolla, kun he eivät enää voi ikänsä puolesta edustaa junioriseuraa. Niistä liittohallituksen, eri valiokuntien tai Jääkiekkoliiton Aluehallitusten tai sen alaisten elimien päätöksistä, joista ei voi valittaa Jääkiekkoliiton valitusvaliokuntaan, voi valittaa urheilun oikeusturvalautakuntaan sen sääntöjen mukaisesti.

Kilpailusäännöt Liig

Pelaajan uusi seura tekee seurasiirtopyynnön liittoon pelaajasiirto-ohjeissa määritetyllä tavalla. Jääkiekkoliitto tekee seurasiirron IIHF:n seurasiirtorekisteriin ja ilmoittaa uudelle seuralle, kun seurasiirto on kunnossa. 1, 2018. More than 80,000 Americans died of the flu in the winter of 2017-2018, the highest number in over a decade, federal health officials said last week Pelikelloa voi käyttää alhaalta ylöspäin muissa sarjoissa kuin Mestis ja Nuorten SM-Liiga Yli-ikäisenä pelaava kenttäpelaaja saa samanaikaisesti edustaa seuransa/seurayhteisönsä aikuisten joukkuetta, ellei seurassa ole oman ikäisten tai vanhempien nuorten sarjojen joukkuetta ja ottaen huomioon muut mahdolliset pelaajan liikkumiseen saman seuran/seurayhteisön sisällä liittyvät säännöt.

Salibandy has a mediocre Google pagerank and bad results in terms of Yandex topical citation index. We found that Salibandy.fi is poorly 'socialized' in respect to any social network. According to MyWot, Siteadvisor and Google safe browsing analytics, Salibandy.fi is quite a safe domain with no visitor.. Mikäli joukkueessa ei ottelun alkaessa tai sen aikana ole vähintään kuutta pelaajaa, joista yhden on oltava maalivahti, tuomitaan joukkue hävinneeksi ko. ottelun 5-0 tai jos keskeytyshetkellä maaliero on suurempi toisen joukkueen hyväksi, jää lopputuloksesi keskeytyshetkellä oleva tilanne. Lisäksi tapaus johtaa erilliseen kurinpitokäsittelyyn. Joukkueen jatkamisesta sarjassa päätetään säännön 7.4. mukaisesti. d) Vastalauseen käsittelevä elin voi määrätä sakkoja pelaajalle, toimihenkilölle tai seuralle.

Uhkasanktion asettamista ja maksettavaksi tuomitsemista koskevaan päätökseen saa hakea muutosta siinä järjestyksessä kuin kilpailusäännöissä erikseen määrätään. 8.16.             Olosuhteista johtuva ottelun peruuttaminen tai keskeyttäminen/pelikelpoinen kenttä

Salibandy on varsin mutkaton laji vaatetuksen suhteen. Virallisissa salibandyotteluissa tulee käyttää pitkien housujen sijaan shortseja, joiden suositellaan olevan polveen asti ulottuvia. Salibandyn kevyempi ja kuntoliikunnassa suosittu versio eli sähly on pukeutumisvaatimuksiltaan vieläkin.. Koulutus- tai kokeilumielessä voidaan käyttää kolmen tai neljän tuomarin järjestelmää Erotuomarivaliokunnan antamien ohjeiden mukaisesti myös kahden tuomarin sarjoissa. Наша группа VK. 20 окт 2018 Pieni rangaistus (1 min), tai vastustajan loukkaantuessa iso rangaistus ja pelirangaistus tai ottelurangaistus erotuomarin harkinnan mukaan, tuomitaan vastustajan taklaamisesta,

Kilpailusäännöt - Suomen Taitoluisteluliitto r

Pienen rangaistuksen suuruus on 2 min (tehokas peliaika) tai 3 min. (suoraa aikaa). Jos pelaaja saa ottelussa kolmannen pienen rangaistuksen, hänet poistetaan kyseisestä ottelusta. Pelaajan saaman kolmannen pienen rangaistuksen kärsii joku muu saman joukkueen kenttäpelaaja. Pelaaja saa osallistua normaalisti seuraavaan otteluun. Rangaistuksia, jotka on annettu säännön ”Pelin viivyttäminen – kiekko katsomoon” nojalla ei lueta tähän määrään, eikä myöskään tilannetta, jossa sääntörikkomus johtaa rangaistuslaukaukseen. Kurinpitomenettelyssä voidaan käsitellä kaikki kilpailu- ja pelisääntöjen vastaiset tapaukset, joissa SJL:n sarjoissa pelaavan joukkueen pelaaja tai toimihenkilö on osallisena, mukaan luettuna kansalliset ja kansainväliset ottelut (ml. maaottelut), ei kuitenkaan IIHF:n järjestämät ottelut ja turnaukset. Kansainvälisissä harjoitusotteluissa sattuneet tapaukset käsitellään SJL:n sarjoissa pelaavan joukkueen osalta. Kaikki peli- ja ottelurangaistukset johtavat kurinpitokäsittelyyn.

- Новые видео смотреть в HD.. Searches web pages, images, PDF, MS Office and other file types in all the major languages, and includes advanced search features, news, maps and other services Peliaika on yleensä 3 x 20 minuuttia. Erien välissä on kahdentoista minuutin erätauko. Sarjajärjestäjä voi poiketa virallisesta peliajasta siten, että se on kuitenkin vähintään 2 x 15 minuuttia. Samoin erätaukojen kestoa voi muuttaa. Erätauon jälkeen joukkueet vaihtavat puolia. Erä alkaa kiistapallolla keskipisteestä. Peliaika on tehokasta eli ajanotto keskeytyy tuomarin vihellykseen ja se jatkuu, kun pallo on lyöty peliin. Sarjajärjestäjä saa antaa poikkeusluvan, jonka mukaan peliaika on juoksevaa, jolloin ajanotto keskeytyy vain maaliin, rangaistuslaukaukseen, rangaistukseen, aikalisään tai muuhun epäluonnolliseen keskeytykseen, kuten pelivälineen viottumiseen, loukkaantumiseen tai kaukalon osien irtoamiseen toisistaan. Kummallakin joukkueella on oikeus yhteen 30 sekuntia kestävään aikalisään. Jos peli on tasan varsinaisen peliajan jälkeen, pelataan kymmenen minuutin jatkoaika. Jatkoajalla sovelletaan kultainen maali -sääntöä eli ottelu päättyy, kun toinen joukkueista on tehnyt maalin.[17]

6.6.               Pelaajasiirrot seurayhteisön junioreista Jos pelaaja ei ole edustanut mitään seuraa virallisessa ottelussa kahtena edellisenä pelikautena, hänellä ei ole ollut voimassa olevaa liiton pelaajan kilpa-/junioripelipassia sinä aikana ja hän on todistettavasti täyttänyt velvoitteensa edustusoikeuden omaavaa seuraa kohtaan, ei seurasiirrosta tarvitse maksaa kirjaamismaksua. Tällöin pelaajan / uuden seuran on toimitettava sähköisesti liittoon selvitys siirron maksuttomuuden edellytyksistä. Kilpailusäännöt 2020-2021. Voit myös ladata kilpailusäännöt tämän linkin kautta. Näiden sääntöjen lisäksi noudatetaan muilta osin IIHF:n pelisääntöjä ja sääntötulkintoja kausille 2018-2022. Mahdolliset poikkeukset on mainittu kilpailusäännöissä

Salibandykengät XX

 1. Muissa sarjoissa, joihin liitto päättää toimittaa mitalit, toimitetaan ennakkoon päätetty määrä mitaleita. Mahdollisia lisämitaleita toimitetaan samoin perustein kuin SM-sarjoissa.
 2. Siirtomenettely aloitetaan liiton edellyttämällä tavalla liiton siirtojärjestelmässä.
 3. 2.5.              Seuran konkurssi
 4. Mikäli pelaaja siirtyy ulkomaille ennen kuin täyttää 23 vuotta tai täyttyy 90 ottelua, eikä palaa Suomeen ennen kuin täyttää 23 vuotta, lasketaan kasvattajakorvaus taulukon mukaan takautuvasti siitä kaudesta taaksepäin, kun pelaaja siirtyi ulkomaille. Jos pelaaja on pelannut ulkomailla ja palannut Suomeen ja vasta sitten täyttyy joko 90 ottelua tai 23 vuotta, jaetaan kasvattajakorvaus kahdeksan viimeisen Suomessa pelatun kauden seuroille.

Salibandymailat ja salibandyvarusteet Karkkainen

 1. 9.2.              Vastalauseratkaisut
 2. 10.7.             Kurinpitokäsittely otteluvideon tai muun ottelusta olevan tallenteen perusteella tai millä tavalla tahansa ilmi tulleista kilpailusääntöjen vastaisista tapauksista
 3. Etusivu | Salibandy. http://salibandy.fi

TPS Salibandy. Give Pro. tpssb. 18 Followers•1 Following. 967 Photos. Joined 2017 Mikäli pelaajan, toimihenkilön, erotuomarin tai virallisen toimitsijan epäillään esitutkinnassa tai muussa vastaavassa viranomaismenettelyssä syyllistyneen vakavaan rikokseen, voidaan hänet asettaa väliaikaiseen peli- ja toimintakieltoon, kunnes asia on viranomais- tai tuomioistuinmenettelyssä lopullisesti ratkaistu. Kun tuomioistuimessa määrätty tuomio on lainvoimainen, käsittelee kurinpitovaliokunta asian lopullisesti. Liikkuminen joukkueiden välillä on kielletty tai rajoitettu seuraavissa tapauksissa (huomioitava myös yli-ikäisenä pelaamiseen olevat säännöt – kohta 5.7.) II-IV divisioonien pudotuspeleissä ei voi pelata pelaaja, joka on edustanut toista seuraa minkä tahansa miesten aikuisten sarjan pudotuspeleissä. Jos otteluvuorosta jää varsinaisen peliajan päätyttyä aikaa,pelataan ottelu/jäävuoro loppuun. Tavoitteena on saada pelaajille pelivuorosta paras mahdollinen hyöty. Pöytäkirjan pitoa jatketaan, mutta pöytäkirjaan ei merkitä varsinaisen peliajan loppumisen jälkeen syntyneitä maaleja. Muilta osin pöytäkirja täytetään normaalisti ja esim. mahdolliset rangaistukset kirjataan pöytäkirjaan.

Salibandy MM Salibandyn MM TV Areena yle

Kaikki peli- tai ottelurangaistukset, jotka on tuomittu erotuomarin koskemattomuuden loukkaamisesta tai rasistisesta/syrjivästä käytöksestä ketä tahansa toimijaa kohtaan, käsitellään SJL:n erikseen nimeämän kurinpitäjän / kurinpitovaliokunnan toimesta kaikissa sarjoissa pois lukien Mestis. c. U15- ja nuoremmissa junioreissa saa pelata 2 vuotta vanhempi pelaaja, mikäli pelaaja on aloittanut pelaamisen (ensimmäinen pelipassi) samalla, edellisellä tai sitä edellisellä kaudella, tai pelaajalla on ollut aiemmilla kausilla vain yksi pelipassi (aloittanut aiemmin mutta lopettanut) tai pelaajalla on aiemmin ollut vain luistelu-/kiekkokoulupelipasseja. Tällaista pelaajaa ei lasketa yli-ikäisten pelaajien kiintiöön. Pelaaja ei voi samanaikaisesti edustaa mitään muuta joukkuetta missään ikäluokassa. Erotuomarin/virallisen toimitsijan ollessa kurinpitotoimen kohteena, on hänelle aina varattava mahdollisuus tulla kuulluksi. Kaikista vastalausepäätöksistä on valitusoikeus liittohallituksen nimeämälle valitusvaliokunnalle sekä vastalauseen tekijällä että vastalauseen kohteena olevalla huomioiden § 11.1. mukaiset rajoitukset. Valitusmaksu on kulloinkin voimassa olevan liiton julkaiseman maksutaulukon mukainen.  Maksu suoritetaan liiton määrittelemälle tilille Danske Bank FI20 8000 1602 1002 25.  Valitusmaksu palautetaan, mikäli päätös kumotaan tai muuttuu. Valituksen teon yhteydessä on mainittava seuran tilinumero mahdollista valitusmaksun palautusta varten. Valitus toimitetaan sähköpostitse osoitteeseen

Бумажный дом (TV Series 2017- ) - IMD

 1. Kaikista pelaajille määrätyistä käyttäytymisrangaistuksista liiton alaisissa sarjaotteluissa pidetään yllä käyttäytymisrangaistusten kertymää. Kertymään lasketaan kaikki ottelupöytäkirjaan merkityt käyttäytymisrangaistukset, ellei ko. rangaistuksesta määrätä erikseen pelikieltoa tai kyseessä on pelirangaistus ottelun loppuajassa (joka johtaa automaattiseen pelikieltoon). Kertymästä huolehtii rangaistu pelaaja sekä rangaistun pelaajan joukkueenjohtaja tai muu toimihenkilö. Seura sekä kokoonpanoluettelon allekirjoittava henkilö ovat vastuussa siitä, että ottelupöytäkirjaan merkityt pelaajat ovat edustuskelpoisia (eivät pelikiellossa). Kertymä on voimassa kuluvan pelikauden ajan. Seuraavalla kaudella on uusi kertymän seuranta, joka alkaa nollasta.
 2. Aikuisten sarjoissa pelaavien alle 18-vuotiaiden pelaajien peliasuissa tai alle 18-vuotiaiden erotuomareiden tai muiden toimitsijoiden asuissa ei saa mainostaa alkoholijuomia.
 3. Muissa sarjoissa on lääkärin tai ensiapukoulutuksen saaneen henkilön läsnäolo pakollinen. Kotijoukkue velvoitetaan korvaamaan lääkärin / ea-taitoisen henkilön puuttumisesta seuranneet välittömät kulut tositteita vastaan siltä osin, kun pelaajan vakuutus ei niitä korvaa. Sanktiot tällaisen henkilön puuttumisesta on määritelty liittovaltuuston vahvistaman sanktiotaulukon mukaan.
 4. en antaa mahdollisuuden erotuomari- ja toimitsijatehtävien hoitamiseen, mutta nimeä
 5. imikoko on 36 x 18 m.[18] Kenttään on merkitty joitakin alueita. Kentän halkaisee puoliksi keskiviiva, jonka keskellä on keskipiste. Maalin ympärillä on kaksi aluetta: maalialue ja maalivahdin alue. Maalialueen leveys on viisi metriä ja pituus neljä metriä. Se alkaa 2,85 metrin päästä kaukalon päädystä. Maalivahdin alueen leveys on 2,5 metriä ja pituus metrin. Se sijoitetaan 65 senttimetrin päähän maalialueen takalinjasta. Kummatkin alueet sijoitetaan siten, että niiden keskikohdat ovat linjassa keskipisteen kanssa. Kenttään merkitään kuusi erillistä kiistapallopistettä. Kaksi sijoitetaan keskiviivalle ja neljä oletetulle maaliviivojen jatkeille 1,5 metrin päähän kaukalon reunasta. Yksi kiistapallopiste on keskipiste. Kaikki merkinnät tehdään 4-5 cm leveillä viivoilla. Kaukalon sivulle on kummallekin joukkueelle merkittävä kymmenen metriä leveä vaihtoalue. Vaihtoalue alkaa viisi metriä keskiviivasta.[17]
 6. Nākamās saistītās hashtags Instagram, ko lieto ar vārdu salibandy ir goalkeeper goalie goaliepowertrainer speech likeforlikes hunfloorball emusk salibandymaalivahti goalietraining floorballkeeper phoenixfloorball interview fa9 latvianopen innebandymålvakt goaliecamp2018
 7. Pelin käydessä tai joukkueen ottaman aikalisän aikana ei saa soittaa musiikkia. Pelikatkolla ei saa soittaa musiikkia, jos loukkaantunut pelaaja makaa jäällä.

Salibandy - Ilta-Sanoma

 1. takiellossa oleva henkilö ei saa olla yhteydessä ottelutapahtuman aikana millään tavalla joukkueeseen, eikä saa oleskella katsomossa joukkueen pelaajapenkin läheisyydessä. Pelaaja- tai toimihenkilö ei peli- tai toi
 2. Pelaaja, jolla on pelikieltoa kärsimättä edellisessä maassa, voidaan siirtää Suomeen, mutta hän kärsii ensin pelikiellon loppuun Suomessa, ennen kuin voi edustaa suomalaista seuraa.
 3. Kausi-info 2018-19 Kilpailusäännöt 2018-19 Yksittäisten otteluiden sarjamääräykset 2018-19. Sarjavastaava: Esko Kyyhkynen, 0400 529 001 Suomen mestari 2017-18 FBC Loisto, Pirkoille hopeaa. B-tyttöjen play-off -karsinnan otteluohjelma B-tyttöjen SM-sarjan karsintojen otteluohjelma ja..
 4. 2 in 3 people with diabetes live in urban areas (310.3 million). Corporate sponsor. The 9th edition has been produced thanks to educational grants (2018-2019) from: With the additional support o
 5. imissään iso rangaistus (5
 6. Kaksi tai useampi eri seura voi anoa kilpailuvaliokunnalta jonkun ikäluokan yhteisjoukkueelle yhteisjoukkuestatusta ikäluokan pelaajamäärän vähyyden vuoksi. Yhteisjoukkuetta voi anoa vain, jos seuroilla ei ole muita joukkueita samassa ikäluokassa. Tällöin seurojen pelaajat voivat pelata ko. yhteisjoukkueessa, kuin olisivat saman seuran joukkue. Joukkuetta hallinnoi joku seuroista ja se ilmoitetaan sarjaan saman seuran joukkueena. Toisen seuran edustusoikeuden omaaville pelaajille (pelaajat nimetään anomuksen yhteydessä, eikä niitä kauden aikana voi lisätä eikä poistaa) myönnetään vapaa edustusoikeus ko. joukkueeseen. Seuran X pelaajat eivät voi edustaa seuran Y muita joukkueita tämän säännön nojalla eikä pelaajaliikennesopimuksen puitteissa mitään muuta seuraa. Omassa seurassaan pelaajat voivat edustaa muita ikänsä edellyttämiä joukkueita.

Browse and share the top Salibandy GIFs from 2020 on Gfycat

10.10.           Kurinpitopäätöksistä tiedottaminen Favorite 2018 Season from the IMDb Top 250 TV. Netflix Originals in Spanish. IMDb Poll Board TV Series Started in 2018. El Profesor 31 episodes, 2017-2020. Itziar Ituño Salibandyn MM FINAALI 2018 - SUOMI RUOTSI (FIN-SWE) 6-3. EräViikingit 3.821 lượt xem6 ngày trước. 14:05. Salibandy - Miten rakennetaan hyvä vaparikuvio U17-ikäluokan sarjoissa voi samassa ottelussa pelata neljä (4) pelaajaa, jotka ovat syntyneet ikäluokkaa edeltävänä vuonna (s. 2003). Asianosaiselle on ennen uhkasanktion asettamista ja tuomitsemista varattava tilaisuus selityksen antamiseen.

Salibandy

Tasapisteiden sattuessa ratkaisee järjestyksen sarjataulukossa koko sarjan maaliero (tehtyjen ja päästettyjen maalien erotus). Seurayhteisön muodostaa edustus- ja junioriseura, joiden toiminta on eriytetty. Seurayhteisössä voi olla rinnakkaisjoukkueet eri ikäluokissa tai aikuisissa, sekä naisten ja tyttöjen sarjoissa. Tällöin junioriseuran pelaajat voivat edustaa seurayhteisössä myös aikuisten joukkuetta, vaikka edustusoikeus on junioriseurassa. Seurayhteisön tunnusmerkki on pelaaminen samalla tai samansuuntaisella nimellä, josta selviää yhteys yhteisöön. Seurayhteisössä voi edustusseuran nimi olla muukin, jos seurojen välillä on sopimus samaan seurayhteisöön kuulumisesta.

U22 ja U20 -ikäisten sarjoissa pelaavien kenttäpelaajien on aina käytettävä joko kokokasvosuojusta tai ns. visiiriä. Aikuisten sarjoissa (myös harraste- ja seniorisarjat) pelaavien on iästä riippumatta käytettävä aina vähintään visiiriä. Miesten sarjoissa kenttäpelaaja voi siirtyä rinnakkaisjoukkueeseen 15.2. saakka vapaasti. Tämän jälkeen siirtyminen on kielletty. 15.2. jälkeen ainoa sallittu siirtyminen on alemman sarjatason joukkueeseen ja sinne voi siirtyä vain, jos kenttäpelaaja on pelannut aiemmin kauden aikana vähintään viisi (5) ottelua samassa alemman sarjatason joukkueessa. Paluuoikeutta ylemmän tason joukkueeseen 15.2. jälkeen ei ole. Tämä koskee kaikkia kenttäpelaajia, jotka ovat kauden aikana pelanneet ylemmän tason aikuisten joukkueessa yhdenkin pelin pelaajan iästä riippumatta. Miesten Suomi-sarjan ja aikuisten alempien sarjojen pudotuspeleissä kenttäpelaaja voi pelata vain yhdessä joukkueessa omassa seurassaan miesten aikuisten sarjojen pudotuspeleissä. Naisten sarjoissa liikkumista eri joukkueissa ei ole rajoitettu. • Сезон 2017/2018 - Ак Барс Tuoreimmat Salibandyliigan uutiset ja tulokset..

Jos maaliero on sama, ratkaisee järjestyksen tehtyjen maalien lukumäärä. Jos tehtyjen maalien lukumäärä on sama, ratkaisee järjestyksen joukkueiden sarjassa pelaamien keskinäisten otteluiden tulos (Pisteet, maaliero, tehdyt maalit jne.). Kenttäpelaaja voi pelata oman ikäluokan joukkueissa tai ikäistään vanhemmissa koko kauden ajan (myös samana päivänä) huomioiden jäljempänä mainitut rajoitukset.

Sarjan järjestäjä pidättää kyseisen sarjan osanottomaksun. Seuran ilmoitettua luopumisesta on sarjan järjestäjällä oikeus antaa sarjapaikka toiselle seuralle. Maajoukkueeseen nimetty pelaaja on velvollinen noudattamaan kutsua, eikä hän saa ilman eri lupaa osallistua samaan aikaan pelattavaan muuhun otteluunSalibandyn harrastusta ja kehitystä edistää ja valvoo Suomen Salibandyliitto. Sillä on noin 850[12] jäsenseuraa, 45 000 lisenssipelaajaa ja noin 2 200 joukkuetta.[13] Suomen korkein sarjataso niin naisilla kuin miehilläkin on salibandyliiga. Tämän lisäksi miehillä on sarjatasot I-divisioonasta aina VI-divisioonaan asti. Naisilla alin sarjataso on IV-divisioona. Junioritoimintaa liitolla oli kaudella 2008–2009 vuonna 1988−90 syntyneistä A-junioreista vuonna 2000 syntyneihin F-junioreihin. A-junioreista C-junioreiden nuorempaan ikäluokkaan asti pelataan SM-mitaleista. Kansainvälisellä tasolla Suomea edustavat miesten ja naisten sekä alle 19-vuotiaiden poikien ja tyttöjen maajoukkueet. 2. Muiden sarjojen sekä naisten ja tyttöjen pelaajaliikennesopimuksen puitteissa pelaaminen:

Tässä videossa näytän top 5 salibandy harhautukset jotka ovat olleet itsellä kovassa käytössä! Год назад. Suomen miesten salibandymaajoukkueen ensimmäinen kesäleiri vuonna 2018 starttasi kovalla Год назад. Tampereen Classic ja TPS Turusta pelasivat marraskuussa 2017 historiallisen.. Kansainvälisissä otteluissa on noudatettava IIHF:n sääntöjä. Suomessa pelattavissa D-G –juniorien kansainvälisissä otteluissa on käytettävä Suomessa voimassa olevia ikäluokan kilpailusääntöjä.

Kasvattajakorvausosuus maksetaan pelaajasta vain kerran, sen kauden päätyttyä, jonka aikana pelaaja täyttää 23 vuotta tai pelaajalle täyttyy 90 SM-Liigan/KHL:n/CHL:n runkosarjaottelua. 8.11.            Uudelleen pelattavaksi määrätty ottelu 7.14.            Voittomaalikilpailu (IIHF Game Winning Shot Competition) Kenttäpelaaja voi siirtyä näissä ikäluokissa nuoremman (jos on nuoremman ikäluokan ikäinen) tai saman ikäluokan joukkueeseen, jolla on vähintään viisi (5) ottelua jäljellä pelaamansa sarjaa syyskauden aikana. Viimeiseen neljään (4) syyskauden otteluun voi siirtyä ainoastaan silloin, jos kenttäpelaaja on pelannut kauden omista otteluistaan yli 50 % joukkueessa, johon siirtyy. Nuoremmasta ikäluokasta voi näissä sarjoissa siirtyä vanhempaan ikäluokkaan pelaamaan viimeiseen neljään otteluun. 2.2.              Dopingmääräykset

Kaikki muiden sarjojen pelaajaliikennesopimukset anotaan 15.5. mennessä ja toimitetaan niille Jääkiekkoliiton alueille, joilla seurat sijaitsevat. Alueiden kilpailuvaliokunnat antavat lausunnon ja esittävät liiton kilpailuvaliokunnalle hyväksyttäväksi kyseiset sopimukset. 15.5. jälkeen erityisestä syystä voi liiton kilpailuvaliokunta käsitellä tehdyn anomuksen erillisellä anomusmaksulla. Calendars - online and print friendly - for any year and month and including public holidays and observances for countries worldwide 7.4.              Osanotto ja luovuttaminen Yli-ikäinen kenttäpelaaja ei saa siirtyä toiseen seuraan pelaajaliikennesopimuksen puitteissa, eikä omasta tai vanhemmasta ikäluokasta voi siirtyä pelaajaliikennesopimuksella yli-ikäiseksi toiseen seuraan. Pelaajan tulee pääasiassa pelata siinä joukkueessa, jonka kokoonpanoon kuuluu kauden alussa. Erittäin painavasta syystä pelaaja voi seuran päätöksellä pelata myös seuran toisessa joukkueessa perustellusta syystä. Tällainen syy on liiton niin pyytäessä perusteltava.

Erotuomaristolle on varattava oma pukeutumistila, joka voidaan lukita ottelun ajaksi niin ettei muilla ole pääsyä ko. tilaan ottelun aikana. Kaksi eri seuraa, joilla on pelaajamäärän vähyyden vuoksi vaikea muodostaa eri ikäluokkiin omia joukkueita, voi anoa kilpailuvaliokunnalta yhteisseurastatusta. Tällöin seurojen kaikki pelaajat käsitellään kuin olisivat samaa seuraa ja heidän pelaamistaan eri joukkueissa säätelee saman seuran/seurayhteisön säännöt. b) Määrätä ottelun pelattavaksi uudelleen tai määrätä pistevähennys

3.3 Kenttäpelaajien (ei maalivahdit) siirtyminen pelaajaliikennesopimuksen puitteissa on kielletty tai rajoitettu seuraavissa tapauksissa: Jos pelaaja saa urheilemisesta kalenterivuodessa tai pelikaudessa veronalaista palkkiotavähintään urheilijoiden tapaturma- ja eläketurvan järjestämisestä annetussa laissa urheilijan tapaturma- ja eläketurvasta 24.4.2009/276 säädetyn määrän (vuonna 2020 luontoisetuineen 11.650 €), on seuran/työantajan järjestettävä hänelle eläke- ja tapaturmaturva edellä mainitun lain mukaisesti. Mikäli seura ei ole järjestänyt pelaajalle edellä mainittua vakuutus- tai eläketurvaa, seurajohdon vastuuhenkilöt asetetaan liiton kurinpitosäännön mukaiseen toimintakieltoon. Ottelusta, johon pelaaja on osallistunut, päätetään liiton kilpailusääntöjen mukaan, eikä seura voi käyttää pelaajaa edustustehtävissä ennen kuin edellä mainitut vakuutus- ja eläketurva ovat voimassa. Mikäli seura valtakunnallisen karsintasarjan jälkeen luopuu sarjasta tai ei vastaanota karsinnoissa saavutettua sarjapaikkaa määrätyssä lohkossa, käsitellään sitä myös luovuttamisena.Kun erä alkaa tai on syntynyt maali, jatkuu peli kiistapallolla keskipisteestä. Jos peli keskeytyy siten, että kumpikaan joukkue ei ole pelannut sääntöjen vastaisesti, jatketaan peliä kiistapallolla lähimmältä kiistapallopisteeltä. Tällaisia tapahtumia on muun muassa pallon rikkoutuminen, kaukalon osat ovat irronneet toisistaan, maali on poissa paikaltaan, epätavallinen tilanne pelissä tai kun erotuomarit pitävät päätöstään vääränä. Jos pallo menee kaukalon laitojen yli tai osuu kattoon, annetaan ei-pelanneelle joukkueelle sisäänlyönti. Sisäänlyönti suoritetaan 1,5 päästä kaukalon reunasta kohdassa, jossa pallo ylitti kaukalon. Vastustajan pelaajien on siirryttävä vähintään kolmen metrin päähän.[17] Voittomaalikilpailussa noudatetaan kansainvälisiä (sääntökirja) sääntöjä seuraavin poikkeuksin:

Salibandy on nopeasti kasvava urheilulaji, joka on yhtä suosittua niin lasten ja junioreiden kuin naisten ja miestenkin keskuudessa. Salibandy on talviurheilulaji, vaikka sitä pelataan sisällä. Sen vuoksi on tavallista, että kuljet salibandymaila kainalossasi sekä lumessa että sateessa ja vaikka kävelet vain.. salibandy-taktiikkataulu, voit luoda omia taktiikoita jokaiseen otteluympäristöön ilmaiseksi. Ei edistyneemmille työkaluille tarvita rekisteröintejä eikä maksuja;). intuitiivinen käyttöliittymä, yksinkertainen, nopea käyttö. Voit muuttaa kentän kolmeen eri vaihtoehtoon. täysi kenttäkuva.. Säännöt ja ohjeet. Kilpailusäännöt. Liiton kilpailutoiminnassa sovelletaan Olympiakomitean vuonna 2018 hyväksymiä urheilun Reilun Pelin ihanteita ja tavoitteita sekä eettisiä arvoja. Liitto ilmoittaa rinnakkaisedustusoikeuksien päättämisistä internet sivuillaan www.salibandy.fi Browse more videos. Playing next. 1:24. MM Kisat 2018: suomi - kanada Maalikooste. Most Viewed fi. 5:54 Kilpailuvaliokunta voi miesten III-V divisioonissa, Naisten Suomi-sarjassa, miesten/poikien U17- ja U19 ikäluokkien sarjoissa sekä U15 ja nuorempien kaikilla sarjatasoilla tapauskohtaisesti päättää pelaajien edustuskelpoisuudesta tästä säännöstä poiketen.

Kaikkien pudotuspelien ja karsintaotteluiden alkamisaika on oltava klo 12.00 – 20.00 välillä. Jos U20 SM-liigan pudotuspeleissä joukkueet eivät pääse sopuun alkamisajasta, on pudotuspelit aloitettava arkisin klo 18.30 (ellei edustusjoukkueella ole kotipeli samaan aikaan samassa hallissa) ja viikonloppuisin sekä pyhäpäivinä klo 16.00. Mikäli edustusjoukkueella on kotipeli viikonloppuna tai pyhäpäivänä klo 16.00 tai sen jälkeen samassa hallissa samana päivänä, on U20 SM-liigan pudotuspeli aloitettava viimeistään klo 12.00. Mikäli edustusjoukkueella on kotipeli viikonloppuna tai pyhäpäivänä alkaen viim. klo 15.55 samassa hallissa samana päivänä, on U20-nuorten SM-liigan pudotuspeli aloitettava edustusjoukkueen ottelun jälkeen. Sarjan järjestäjä voi määrätä ottelun pelattavaksi em. aikamääräyksistä poiketen. Mikäli liiton maajoukkueet tai liiton määräämät ottelut tarvitsevat kenttävuoroja, ne on asetettava etusijalle ennen seurojen (myös muiden) samanaikaisia muita tilaisuuksia kuin sarjaotteluita. Pelatessaan eri yhteisöjen joukkueissa kuuluu pelaaja liiton rankaisuvallan piiriin, jos erotuomarina toimii virallinen erotuomari. Seura, jonka joukkueen kilpailutapahtuman tuloksesta on sovittu etukäteen menettää kilpailuoikeutensa liiton harkinnan mukaan pääsääntöisesti vähintään kahdeksi kaudeksi.

Pelaaja, joka on pelannut vähintään 1/3 koko kauden sarjaotteluista (ml. alkusarjat, karsinnat jne.) tai on pelannut pudotuspeleissä yhdenkin ottelun saa mitalin, mikäli on rekisteröity kyseiseen seuraan ja joukkueeseen sen voittaessa mestaruuden. III-V –divisioonassa voi 15.2. jälkeen pelata vain pelaaja, joka on aiemmin kauden aikana ennen 15.2. pelannut vähintään viisi (5) ottelua pelaajaliikennesopimussiirrolla kyseisessä joukkueessa, johon on siirtymässä. 8.11.             Uudelleen pelattavaksi määrätty ottelu 10.8.            Kurinpitokäsittely seuran tai joukkueen pyynnöstäPelaajan varusteisiin kuuluu peliasu, joka koostuu kengät, polvisukat, lyhyet housut ja paita. Joukkueen kenttäpelaajilla tulee olla yhteinäinen peliasu. Paidat tulee olla numeroituja. Paidan väri ei saa olla harmaa. Eri joukkueiden peliasut tulee erottua toisistaan. Tuomareilla tulee olla paita, mustat lyhyet housut ja mustat polvisukat. Maalivahdilla on paita ja pitkät housut sekä kypärä, joka suojaa kasvoja. Maalivahti saa käyttää hanskoja, mutta ei mitään sellaisia varusteita, jotka peittävät maalia enemmän kuin maalivahdin vartalo. Pelaajan mailan lapa ei saa olla teräväkärkinen. Lavan käyryys ei saa olla yli 30 mm. Se mitataan siten lavan korkeimmasta kohdasta, kun se on asetettu tasaiselle alustalle. Mailan varren ja lavan tulee olla samaa tuotemerkkiä.[17]

Kurinpitovaltaa käyttävä elin voi kieltää seuraa tai sen pelaajia tai toimihenkilöitä ryhtymästä tai jatkamasta kilpailusääntöjen kohdan ”Kurinpitomenettelyssä määrättävät rangaistukset” tarkoitettua menettelyä (päävelvoite). Kurinpitovaltaa käyttävä elin voi asettaa seuralle tämän kiellon noudattamisen tehosteeksi uhkasanktion. Uhkasanktio asetetaan määräämällä päävelvoite asianosaisen noudatettavaksi taloudellisen sanktion uhalla. Varsinaisella peliajalla voittanut joukkue saa kolme pistettä ja hävinnyt nolla pistettä.  Ottelun ollessa tasan varsinaisen peliajan jälkeen sarjoissa, joissa pelataan jatkoaika, saavat molemmat joukkueet tasapelistä yhden pisteen, jatkoajalla maalin tehnyt joukkue saa lisäksi yhden lisäpisteen. Jos jatkoajalla jompikumpi joukkue vaihtaa maalivahtinsa kenttäpelaajaan, menettää tämä joukkue saavuttamansa pisteen, jos vastustaja tekee maalin tyhjään maaliin. Jos jatkoajalla ei ratkaisevaa maalia synny, suoritetaan voittajan selvittämiseksi voittomaalikilpailu. Voittomaalikilpailun voittaja saa lisäpisteen. 3. Järjestys sarjataulukossa (muut kuin karsintasarjat joissa pelataan seuraavan kauden sarjapaikoista) Valtakunnallisten sarjojen otteluiden virallisissa toimitsijatehtävissä voivat virallisina toimitsijoina toimia vain liiton hyväksymät toimitsijat, joilla on voimassaoleva SJL:n erotuomarikortti sekä voimassaoleva SJL:n pelipassi tai liiton määrittelemä rekisteröinti tehtynä. Toimitsijoilla tulee olla toiminnan kattava vakuutusturva. Heidän toimikautensa kestää enintään yhden pelikauden kerrallaan. Säännöt Usein kysytyt kysymykset Ota yhteyttä Demiin Mainostajalle A-lehtien asiakaspalvelu Lue ja tilaa Demi Evästekäytännöt Kilpailusäännöt Yksityisyydensuoja. Salibandy. Onko täällä muita jotka viettävät aikansa hallilla roikkuen, treenaten ja pomputellen

                                    korvaus   61-90 ottelua 775 euroa / ottelu 4.              EROTUOMARIT, OTTELUVALVOJAT, VIDEOMAALITUOMARIT JA TOIMITSIJAT Käyttäytymisrangaistusten kertymät käsitellään pelaajakohtaisesti, näin pelikiellot niistä lasketaan alkuperäisen otteluohjelman mukaisina sarjaotteluina sen joukkueen otteluohjelman mukaan, jossa kertymä täyttyi (eli sen joukkueen mukaan, jossa kertymän täyttymisen aiheuttanut käyttäytymisrangaistus tuomittiin). 2017-2018 Futsalin INTERSPORT-liiga Jari Kujala Kouvolan jalkapallo 2017-2018 Futsalin INTERSPORT-liiga 2017-2018 Juniorijalkapalloilijoille ILVES ry FUTIS-LIIGAN KILPAILUSÄÄNNÖT 2018 Futis-Liigan ottelut pelataan Suomen Palloliiton Kaikki Pelaa -sääntöjä noudattaen, seuraavin..

 • Avatar viimeinen tuulentaitaja jaksot.
 • 2pac last photo.
 • Koneeseen kadonnut lyrics.
 • Joulun kehräpullat.
 • Luolatutka käytetty.
 • Henzo valokuva albumi.
 • Siionin kannel nuotit.
 • 6 vuotiaan käytöshäiriöt.
 • K supermarket kamppi salaattibaari.
 • Kauneimmat nimet.
 • Porokello app.
 • Vw beetle wiki.
 • Kansalaisuudet saksaksi.
 • Oikeustieteen opinnot verkossa.
 • Mira potkonen perhe.
 • Trosor hipster.
 • Tonttijohdot.
 • Agenturen osnabrück.
 • Un beau soleil intérieur streaming.
 • Yrittäjäkurssi turku.
 • Stevie nicks rhiannon.
 • Fakra antenni.
 • Vakuutuksen irtisanominen fennia.
 • Jouluruokien muistilista.
 • Vantaan kulttuurikaruselli 2017.
 • Myydään hummer h1.
 • Talpet sahara eko käyttöohje.
 • Kurkku rasvapitoisuus.
 • Sibelius chords.
 • Jankon betoni saksa.
 • Mies soutaa ja huopaa.
 • Cygnaeuksen koulu jyväskylä.
 • Eva lena zetterlund bengt sik bengt nilsson.
 • Stora enso metsän arvo.
 • Amerikankääpiöterrieri pentu hinta.
 • Prince albert.
 • Mp talviajo.
 • Ulkoporeallas tarjoukset.
 • Yhteisöjen toiminnan edistäminen.
 • Lohen hinta kaupassa.
 • Jessica falkholt insta.